Inschrijven

Natuurlijk wil je meedoen aan dit geweldige festijn!

ONLINE kan je je tot vrijdag 20 december 2019, 20:00 uur inschrijven voor de 6e Bourgondische Rotary Santarun. Je ontvangt via de e-mail een bevestiging van je inschrijving. Bewaar deze bevestiging goed. Je hebt deze nodig om je Kerstmanpak met startnummer op te halen op de Kerstijsbaan (Bergs Winterparadijs) voorafgaand aan de Rotary Santarun 2019.

LAST-MINUTE inschrijven kan op zaterdag 21 december 2019 vanaf 12:00 uur tot vlak voor de start. Online verkoop is dan gestopt.

De online verkoop is gestopt.
Houd de website in de gaten.

Er zijn 3 mogelijkheden om deel te nemen aan de 6e Bourgondische Rotary Santarun:

  1. “4Kids!”. Voor € 11,- kunnen kinderen tot en met 12 jaar deelnemen aan de 6e Bourgondische Rotary Santarun. Onderweg zijn er hapjes en alcoholvrije drankjes. Na afloop kan je in je Kerstmanpak schaatsen op de Kerstijsbaan. Schaatsen neem je zelf mee of kan je ter plaatse huren.
  2. “Run & Fun! (13 tot 18 jaar)”. Deelnemers van 13 tot 18 jaar doen voor € 15,- mee aan de 6e Bourgondische Rotary Santarun. Onderweg zijn er verschillende stops om op te warmen, met je vrienden te chillen, vrienden te ontmoeten en bij te kletsen. Er zijn diverse hapjes en alcoholvrije dranken. Na afloop ben je in je Kerstmanpak welkom op de Kerstijsbaan voor de Après-ski Party.
  3. “Run & Fun! (18 jaar** en ouder)”. Voor € 22,– neem je deel aan de 6e Bourgondische Rotary Santarun. Onderweg kom je niets tekort om met je vrienden, familie of collega’s deze Rotary Santarun tot een echt feest te maken. Er zijn diverse stops om “bij te tanken” en met elkaar bij te praten. Na afloop ben je in je Kerstmanpak van harte welkom op het Après-ski Feest op de Grote Markt.

**) Als peildatum voor de leeftijd geldt zaterdag 21 december 2019.


KERSTMANPAK, MUTS EN MEDAILLE

Alle deelnemers ontvangen voor de start een echt Kerstmanpak met toebehoren en een startnummer. Na afloop is er voor iedere deelnemer een mooie medaille.

OPHALEN KERSTMANPAK

Je kunt je Kerstmanpak ophalen vanaf zaterdag 14 december a.s. tot en met zaterdag 21 december vlak voor de start van de Santarun op de Kerstijsbaan (Bergs Winterparadijs) op de Grote Markt.

Het is belangrijk dat je een kopie van de inschrijfbevestiging bij je hebt, wanneer je jouw Kerstmanpak en startnummer op gaat halen.

 

LAST MINUTE

Voor de late beslissers om deel te nemen aan de 6e Bourgondische Rotary Santarun is er een laatste mogelijkheid om tegen contante betaling Kerstmanpakken aan te schaffen op de dag van de Rotary Santarun zelf (zaterdag 21 december 2019 van 12:00 uur tot vlak voor de start). Houd er wel rekening mee dat de pakken dan uitverkocht kunnen zijn. Ons advies: wees er op tijd bij!